Razer introduceert de modulaire Naga Pro muis

Wil jij een muis die zich fysiek aan jouw favoriete games en apps kan aanpassen? Dan introduceert Razer de Naga Pro. Een modulaire gaming muis die zeer veel opties biedt.

Met deze muis lost Razer een interessant probleem op. Want wat al je graag shooters speelt, maar ook MMO’s. Voor een shooter wil je niet meer knoppen dan nodig. Voor een MMO wil je er zo veel mogelijk. In navolging van de Razer Naga Trinity, is de Naga ontwikkeld.

Razer Naga Pro

Met de Naga Pro combineert Razer haar optische sensor (Razer Focus+ 20K DPI) en optische switches met een breed pallet aan accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een serie van 12 knoppen die je op de linker kant van de muis kunt plaatsen om optimaal te presteren in MMO’s of om snel je favoriete acties in Photoshop naar voren te trekken. In totaal zijn er drie verwisselbare zijplaten voor deze muis om uit te kiezen.

In totaal bestaat het pakket uit drie zijplaten. Één met 12 knoppen, één met 6 knoppen en één met 2 knoppen. Via Razer Synapse zijn de knoppen op de zijplaten te configureren. De muis bevat een intern geheugen waarin 5 profielen kunnen worden opgeslagen.

Razer Naga Pro

De Naga Pro is een draadloze muis die gebruik maakt van Razer Hyperspeed technologie. Op een enkele batterijlading gaat de muis 100 uur mee met de meegeleverde 2.4GHz dongle en tot 150 uur op Bluetooth (wat ook 2.4GHz is). De laadkabel is de Razer Speedflex kabel die we zo enorm zijn gaan waarderen.

Beschikbaarheid

De Razer Naga Pro gaat €169,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram