Logo GadgetGear.nl
Numworks Grafische Rekenmachine
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Numworks brengt betaalbare grafische rekenmachine naar Nederland

Grafische rekenmachines zijn doorgaans flinke investeringen voor studenten. Met een prijskaartje van €89,99 hoopt Numworks de Nederlandse klaslokalen te veroveren.

Grafische rekenmachines zijn voor menig student een verplichte aankoop geworden terwijl menig student er niet het maximale uit haalt. Ook wij weten uit ervaring hoe extreem goed het verkoopproces van de grote merken richting de scholen in elkaar zit. Het merk Numworks hoopt met een goedkope grafische rekenmachine toch de Nederlandse harten te winnen.

Numworks Grafische Rekenmachine

Deze grafische rekenmachine van Numworks is namelijk goedgekeurd door het College voor Toetsen en Examens (CvTE) voor gebruik tijdens eindexamens vanaf 2022. Naast de reguliere rekenmogelijkheden, kunnen leerlingen ook eigen Python apps op de hardware draaien.

De rekenmachine maakt gebruik van open source software die ook op Github terug te vinden is. De body kunnen gebruikers zelfs 3D-printen. Wil je helemaal weinig betalen voor het machientje, kun je dus echt op de DIY tour.

Numworks kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.