Nuki presenteert witte hardware en een accu

Inmiddels gebruiken 150.000 gebruikers een slim slot van Nuki. Nu lanceert Niki haar installatie service, maar alleen in enkele grote Duitse steden.

Nuki Power Pack

De Nuki Power Pack vervangt de batterijen van jouw slimme slot. Daarbij verdubbelt de Power Pack voor €49 (grofweg de prijs van 100 batterijen / ~12 jaar gebruik) de accucapaciteit van het slot. Je zou in theorie nu 12 maanden moeten kunnen doen met een Nuki slot. Een goed verhaal voor het milieu.

Witte Nuki lijn

Nuki produceerde al haar producten altijd in het zwart. Daar komen nu witte versies bij. In eerste instantie komt er een Limited Edition pakket in het wit waar een stevige korting op zit. De witte versies worden vanaf oktober verkocht. Overigens lanceert het merk ook de Nuki club. Daar kunnen vaste klanten voordelen krijgen.

Nuki Wit kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nuki Wit kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl