JBL PartyBox On-The-Go
Arjan Olsder
Arjan Olsder

JBL Presenteert de PartyBox On-The-Go en PartyBox 310

JBL weet de markt voor de partyspeakers flink te domineren. Tijdens deze IFA week komt JBL met twee nieuwe party speakers. De PartyBox On-The-Go en de PartyBox 310.

JBL PartyBox On-The-GO

De JBL PartyBox On-The-G0 is een compactere partyspeaker met één grote woofer en lichtring. Daarnaast is deze gemaakt om met een draagriem gemakkelijk mee te nemen. Ook kan deze met een tweede gekoppeld worden voor een stereogeluid.

De JBL PartyBox On-The-G0 heeft een vermogen van 100 Watt en een accu die krachtig genoeg is voor 6 uur plezier. Er is ook ondersteuning voor een microfoon en microfoon effecten. Er zijn inputs voor onder anderen een gitaarversterker en USB. De behuizing is IPX4 waterdicht.

JBL PartyBox 310

Deze grotere speaker heeft twee grote woofers met partyverlichting. De accu gaat 18 uur mee en het vermogen ligt op 240 Watt. Ook deze behuizing is IPX4 waterdicht en de bediening is veel meer gericht op de DJ met verlichte knoppen. Er zijn dubbele ingangen voor microfoons en gitaren en ook nu weer bluetooth en USB ondersteuning. Met een tweede bouw je een groter stereogeluid op.

JBL PartyBox kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.