Huawei opent aanval op Apple met nieuwe smartwatches

Huawei Watch kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Ik heb hem al maanden om mijn pols, de Huawei GT 2. Eens per twee weken opladen is nou eenmaal erg prettig. Die krijgt nu opvolging en met de Huawei Watch Fit zien we zelfs een Apple-achtige smartwatch bij Huawei verschijnen.

Huawei Watch GT 2 Pro

De Huawei Watch GT series krijgt nu ook een Pro uitvoering. Deze Huawei Watch GT 2 Pro krijgt een high-end titanium horlogekast, een keramische behuizing en een zwart, saffierglas glasplaat. Ook deze uitvoering doet twee weken op één acculading. Inmiddels kent dit horloge 100 trainingsmodi en komen er speciale pro apps voor uit. Met Huawei TruSeen komt Huawei met uitgebreidere hartbewaking op het slimme klokje.

Huawei Watch Fit

Huawei doet het gewoon, maar doet het ook anders. Huawei waagde zich niet aan de smartwatch tot het met een rond display kon komen. Met de Watch Fit kiest Huawei, net als Apple, voor een hoekig display. Dat van de nieuwe Huawei Fit smartwatch is echter veel meer rechthoekig om zo meer informatie te kunnen tonen.

De Huawei Watch Fit weegt 39 gram en komt eveneens met TruSeen hartslagmeting en sportherkenning. Het display wordt ook gebruikt voor workout animaties. Daar maakt dit horloge het onderscheid. Denk bijvoorbeeld aan hardlooplessen. In totaal bevat het horloge 96 trainingsmodi. De batterijduur van de Huawei Fit ligt op 10 dagen.

Huawei Watch kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram