Fortnite
Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Geld verdienen met online gamen, hoe doe je dat?

De meeste professionele videogames van vandaag zitten vol sensatie. Vaak wordt je als speler meegenomen in een boeiende online omgeving. Pauzes kun je beter uitstellen, want dat werkt vaak in je nadeel. Waar een pauze nemen vroeger geen probleem was, is dat nu wel anders. Wanneer je het spel live speelt met andere spelers en je neemt pauze dan gaat het spel gewoon door. Bij terugkomst, ontdek je dat je je voorsprong bent kwijtgeraakt of wellicht weer opnieuw moet beginnen. Er zijn enorm veel spellen op de markt voor de PlayStation, Xbox, Nintendo maar ook voor op de PC. In dit artikel leer je meer over hoe professionele gamers elkaar kunnen helpen om nog beter te worden of, een hogere ranking kunnen behalen in een bepaald spel. Zo kennen we allemaal de Nederlandse marktplaats.nl, waar je spullen kunt verkopen om een centje bij te verdienen en waar je natuurlijk ook de spullen kunt kopen voor een goede prijs. Zo bestaat er ook een virtuele goederenmarktplaats voor gamers. Het biedt een platform voor mensen die online in-game valuta en objecten willen kopen in videogames en voor degenen die deze tegen concurrerende prijzen willen verkopen.

Fortnite

Het maakt dus niet uit of je een beginner of een game liefhebber bent. Bij ieder spel heb je wel een soort van in-game valuta, items en legendarische items nodig om verder te komen in het spel. We kennen allemaal wel het spel Fortnite. Dit is een zeer competitief spel. Je wordt met je poppetje gedropt in een arena met 99 andere team spelers. Wat je moet doen is als overwinnaar tevoorschijn komen. Spelers verzamelen middelen, en materialen zoals hout, steen, metaal, wapens en creëren verdedigingen in het spel om zich te beschermen tegen andere spelers. Je moet proberen om zo snel mogelijk een fort te bouwen, zodat een andere speler je niet kan raken met zijn of haar wapen. Ook zijn er verschillende en hele populaire dansjes, zoals de welbekende back-pack oftewel de floss dans genaamd. Al deze dansjes kosten V-bucks, deze kun je online in Fortnite kopen. Maar heb je even geen zin om bepaalde niveaus te behalen dan is er nog altijd Eldorado, waar je dus Fortnite accounts kunt kopen waar een andere gamer al bepaalde levels voor je heeft behaald. Buiten Fortnite kun je ook aankopen doen voor de games: Counter Strike: Global Offensive (CSGO), Dota 2, Overwatch, League of Legends, Rocket League.

Geld verdienen

Ja, je kunt geld verdienen via Eldorado-marktplaats en natuurlijk nog meer als je een professionele gamer bent die boostdiensten aanbiedt. Je kunt bijvoorbeeld minder ervaren spelers helpen bij het uitvoeren van moeilijke taken in videogames in ruil voor geld via het platform. Het platform is gratis te gebruiken en spelers kunnen dus van alles kopen. De meeste aankopen worden gedaan door spelers die bijvoorbeeld vastzitten in een moeilijke missie of zoektocht in een game en blijven falen om de missie te voltooien of, ze willen gewoon gemakkelijk en snel toegang krijgen tot de beste items in een virtueel spel. Ben jij Fortnite zat? Dan kan het dus zinvol zijn om jouw Fortnite account online te verkopen. Wellicht kun je er nog een mooi bedrag voor krijgen, mits je voldoende levels en skins behaald hebt natuurlijk. Ben jij een goede gamer en wil je graag een centje bijverdienen, dan kan het raadzaam zijn om je game diensten bij Eldorado aan te bieden en andere spelers te helpen die vast lopen.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.