Logo GadgetGear.nl
Eufy Security Kit
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eufy lanceert 5-in-1 alarm kit

Eufy, het smart home merk van Anker, presenteerde vandaag haar 5-in-1 alarm kit. Met deze kit rol je zelf een draadloos alarmsysteem uit in jouw woning.

De kit bestaat uit de Eufy HomeBase, wat het basisstation is voor het alarmstation. Daarnaast krijg je een keypad voor bij de deur, een bewegingssensor en twee deur/raamsensoren. De onderdelen zijn van oplaadbare accu’s voorzien. Anker verwacht dat de raa/deursensoren op één keer laden, twee jaar blijven werken. De keypad moet het 6 maanden uithouden op één acculading.

Eufy Security Kit

Het Eufy alarmsysteem is compatible met de Eufy camera’s en videodeurbel. Zo kun je alles samenknopen tot één groot alarmsysteem. Het systeem is compatible met Apple HomeKit, Google Home en Amazon Alexa. De kit gaat €199,99 kosten.

Eufy Security kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.