Eufy lanceert 5-in-1 alarm kit

Eufy Security kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Eufy, het smart home merk van Anker, presenteerde vandaag haar 5-in-1 alarm kit. Met deze kit rol je zelf een draadloos alarmsysteem uit in jouw woning.

De kit bestaat uit de Eufy HomeBase, wat het basisstation is voor het alarmstation. Daarnaast krijg je een keypad voor bij de deur, een bewegingssensor en twee deur/raamsensoren. De onderdelen zijn van oplaadbare accu’s voorzien. Anker verwacht dat de raa/deursensoren op één keer laden, twee jaar blijven werken. De keypad moet het 6 maanden uithouden op één acculading.

Eufy Security Kit

Het Eufy alarmsysteem is compatible met de Eufy camera’s en videodeurbel. Zo kun je alles samenknopen tot één groot alarmsysteem. Het systeem is compatible met Apple HomeKit, Google Home en Amazon Alexa. De kit gaat €199,99 kosten.

Eufy Security kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram