ASTRO Gaming onthult nieuwe A20 gamingheadset

 

ASTRO Gaming, heeft vandaag de tweede generatie van de ASTRO A20 Wireless Gaming Headset gepresenteerd. De nieuwe generatie ASTRO A20 is de instapper in de productlijn van ASTRO Gaming.

"We zijn verheugd om een nieuwe generatie van onze A20-headset te lanceren die volledig compatibel is met Xbox Series X en PlayStation 5”, aldus Aron Drayer, VP Marketing bij ASTRO Gaming. "De A20 levert de geluidskwaliteit, het comfort en de duurzaamheid die gamers verwachten van ASTRO met uitstekende draadloze prestaties en multiplatform-potentieel voor een aantrekkelijke prijs."

De nieuwe generatie A20 Headset bevat een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige generatie. De headset is comfortabeler tijdens lange gamesessies, verschillende presets voor gaming & het kijken van films, draadloos bereik tot wel 15 meter.

De ASTRO A20 Gaming Headset Gen 2 is nu bij ASTRO Gaming te reserveren voor €119 en wordt in oktober 2020 verzonden. De headset is vanaf 14 januari 2021 ook beschikbaar bij grote retailers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Robert Gunsing
Sinds 2015 volgt Robert Gunsing de wereld van innovatie & duurzame vervoersmiddelen. Voor GadgetGear stort Robert zich op (elektrische) motoren, auto's en alles wat daarbij komt kijken. Niet alleen schrijft Robert hierover, met zijn adviesbureau Mobilyze helpt hij bedrijven en gemeenten op dit gebied.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram