Winnen: WOOX Smart Home Security Kit

Nog een paar uur te gaan. Vannacht zit het erop; onze grote 10 jaar GadgetGear.nl wedstrijd met prachtige prijzen van Epson, Braun, Oppo, JBL, Sitecom, Wacom, Eminent, Ewent, ACT en op het randje van de wedstrijd sluit ook WOOX aan.

Dit Nederlandse smart home merk domineert al jaren de Zigbee smart home schappen en legt ook een mooie prijs in het mandje. 1 van de deelnemers van onze wedstrijd ontvangt namelijk de complete WOOX R7073 Security Kit Pro ter waarde van €150,-.

In deze kit zit de Smart Wireless Gateway, Smart Zigbee PIR Motion Sensor, Smart Zigbee Smoke Alarm, Smart Zigbee Door/Window Sensor, Smart Zigbee Humidity & Temperature Sensor, Smart Zigbee Indoor Siren, Smart Zigbee SOS Button en Smart Zigbee Remote Control. Natuurlijk kun je deze kit verder uitbreiden met slimme Zigbee gadgets.

Doe je al mee met onze 10 Jaar GadgetGear wedstrijd, dan maak je al automatisch kans op deze kit. Doe snel mee dus. Vandaag is de laatste dag waarop je kansen kunt verzamelen op deze en de vele andere prijzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram