Sterker updatebeleid Samsung S-Series en A-Series smartphones

Samsung Galaxy Series

Samsung heeft gisteren een nieuw beleid aangekondigd voor de updates van haar smartphones. Dit onderwerp, waar met name OnePlus zicht sterk profileert, levert een flink langer gebruiksplezier van Samsung smartphones op.

Samsung liet weten dat de S-Series en de A-Series drie grote Android updates krijgen. Koop je nu een toestel met Android 10 erop, weet je dus dat Android 11, 12 en 13 ook zullen volgen.

Samsung introduceert deze regeling niet met terugwerkende kracht. De eerste smartphones met deze langere updatecyclus zijn de Samsung Galaxy S10 Series, S20 Series, Note10 Series, Note20 Series, Tab S6 Series en Tab S7 Series. De eerste A-Series toestellen met deze langere updates zijn de A51 en A71. Verder zullen de opvouwbare smartphones ook langer van updates worden voorzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.