Razer gaat het kantoor bestormen

Gaming hardware op de werkplek. Wie ons een beetje volgt, weet dat we daar best wel voorstanders van zijn. Gewoon omdat de kwaliteit doorgaans zo ontzettend veel beter is dan van reguliere hardware. Razer is het eerste gamingmerk dat snapt dat de gaming looks niet op ieder kantoor even wenselijk zijn.

Razer komt dan ook met een speciale lijn producten voor op de werkplek. Producten die wel het technische hart van het merk erven, maar er wel net iets meer casual uitzien.

Razer Pro Click

De Razer Pro Click muis is ontwikkeld in samenwerking met Humanscale. Dat bedrijf richt zich op productontwikkeling met ergonomie voorop. Ideaal voor langdurig gebruik van de muis. Zo moet deze muis blessures als Tendinitis en carpale tunnelsyndroom zo veel mogelijk voorkomen.

Deze ergonomische muis van Razer is voorzien van Razer’s 5G optische sensor en muisknoppen die 50 miljoen kliks meegaan. Of dat de, inmiddels befaamde, optische switches zijn, is niet bekend. Wel komt de muis met 8 programmeerbare knoppen. Handig als je toch even een spelletje tussendoor wilt spelen… of gewoon heel creatief bent met Photoshop.

Razer Pro Type

Ook het kantoortoetsenbord heeft een Razer make-over ondergaan. Zo heeft Razer nu oranje switches ontwikkeld. Deze geven wel tactile feedback, maar zijn vooral heel stil. De keycaps hebben een speciale coating die zachter aanvoelt.

Het keyboard werkt zowel draadloos als bedraad. In draadloze modus kan het aan vier apparaten tegelijk worden gekoppeld. Het ene moment tik je een mail op jouw desktop. Het andere moment een berichtje op jouw smartphone.

Razer Pro Glide

Wil je het maximale uit jouw Razer Pro Click muis halen, dan is er de Pro Glide muismat. Ook deze is vormgegeven voor het kantoor. De microvezel toplaag zorgt ervoor dat de muis alle bewegingen heel nauwkeurig kan registreren.

Beschikbaarheid

  • Razer Pro Click: €109,99
  • Razer Pro Type: €149,99
  • Razer Pro Glide: €11,99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.