Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nvidia lanceert beta voor GeForce Now op Chromebook

Chromebooks staan nou niet echt bekend om hun rekenkracht. Gaming kan best, maar dan moet het niet al te zwaar zijn. Of je moet games streamen. Dit is nu ook mogelijk met de beta van Nvidia GeForce Now.

GeForce Now is de gamestreaming dienst van Nvidia zelf. Daarop kun je, tegen abonnementskosten, zware PC games spelen op de hardware van Nvidia. Feitelijk draait de game dan op een sterke server en laat jouw Chromebook alleen het resultaat van de rekenkracht van Nvidia zien en geeft de Chromebook simpelweg aan die hardware door welke knoppen jij indrukt.

Heb je al eens games op Steam gekocht, dan is het ook mogelijk om met Steam Game Sync jouw Steam Bibliotheek te spelen op jouw Chromebook. En ja, dat is natuurlijk ook handig voor iedereen op een MacBook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.