MMD presenteert de Philips 279C9-monitor

Philips 279C9 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Met de Philips 279C9-monitor zet fabrikant MMD een nieuwe 27 inch monitor neer op basis van USB-C. Net als een aantal andere monitoren die we de laatste tijd hebben getest, is deze voorzien van een hub zodat je randapparatuur zoveel mogelijk op de monitor aansluit en niet op je laptop, waardoor jouw bureau mooi vrij blijft van kabels.

Philips 279C9

De Philips 279C9-monitor is gemaakt voor de creatieven. Geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met CAD- en 3D software. Ook design heeft een belangrijke rol gespeeld. Zo is de rand van de monitor zo smal mogelijk gemaakt.

Het IPS paneel  heeft een kijkhoek van 178 graden in alle richtingen. Met een resolutie van 3.840x2.160 kun je 4K content erop bekijken. Het paneel is DisplayHDR-400 gecertificeerd en heeft een helderheid van 400 nits.

Philips 279C9

Naast de USB-C hub achterop de monitor, heeft MMD ook gedacht aan kabelmanagement, om zo je bureau opgeruimd te houden. Kabels worden zoveel mogelijk uit het zicht gehouden.

Beschikbaarheid

De Philips 279C9-monitor ligt vanaf deze maand in de winkel vooe €529.

Philips 279C9 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram