Huawei komt met eigen webwinkel – plant flagship store

kopen


→ Check de laagste prijs bij Huawei Webshop

Nederland behoort tot de eerste van kleinere EU landen waar Huawei haar eigen webshop lanceert. Huawei presenteerde haar nieuwe webshop dinsdag in Amsterdam. Huawei gaat niet en wel op prijs concurreren met bestaande kanalen. We leggen het uit.

Exclusieve deals

Als consument is het nu dus mogelijk om direct jouw Huawei hardware bij Huawei te kopen. Toch kun je het niet helemaal vergelijken met het kopen van de aardappels bij de boer. Huawei kan haar huidige verkooppartners niet benadelen, dus als consument betaal je exact hetzelfde bij Huawei als bij een T-Mobile of Belsimpel.

Het onderscheid zit hem in de bundeldeals die Huawei gaat aanbieden. Zo koop je een smartphone met accessoire waarbij de accessoire een enorme korting krijgt. Of je koopt een Huawei Watch GT met goedkopere bandjes erbij.

Exclusieve producten

Ook zal Huawei met online exclusives komen. Bepaalde Huawei smartphones en accessoires zullen in de eigen webshop in gelimiteerde kleuroplages te vinden zijn. Daarnaast zijn er enkele producten die je gewoon niet op andere verkoopkanalen tegen zal komen, zoals de eigen speaker en audio zonnebril van Huawei.

Service als onderscheidende factor

Huawei gaat het ook sterk op service gooien. Zo kun je jouw Huawei apparaat binnen 14 dagen gratis op laten halen als het niet bevalt. Met andere woorden, je kunt hun HMS alternatief op Google’s Android uitproberen. Als het niet bevalt, geef je hem terug en koop je iets anders.

Huawei Webshop Voucher

Ook krijg je bij jouw aankopen meteen een voucher met een korting. Die kun je zelf houden of weggeven.

Huawei plant eigen flagship store

Na de lancering van haar eigen winkels in wereldsteden als Madrid, komt Huawei ook met een eigen winkel naar Nederland. Huawei gaf aan momenteel naar locaties te zoeken. Zowel Amsterdam als Rotterdam staan op de radar van het merk.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Huawei Webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram