black car interior
Robert Gunsing
Robert Gunsing

Enorme verbeteringen voor Tesla’s Autopilot

Elon Musk heeft aangegeven dat het nodig was om de complete software van Tesla’s Autopilot & Full Self-Driving (FSD). Volgens Elon’s eigen woorden gaan de verbeteringen een “quantum leap” vooruit. Over ongeveer 6 tot 10 weken gaat de update uitgerold worden over alle Tesla’s wereldwijd.

“De FSD-verbetering zal komen als een enorme sprong voorwaarts, omdat het een fundamentele herschrijving is, geen aanpassing. Ik rijd persoonlijk de alpha-build in mijn auto. Bijna nul interventies tussen huis en werk. “

Tesla Model 3

“Ik heb persoonlijk de nieuwste alpha-build van volledig zelfrijdende software getest tijdens het rijden met mijn auto en het is echt volgens mij een stuk beter dan mensen zich realiseren. Het is geweldig! Het komt bijna op het punt dat ik zonder zelf in te grijpen van mijn huis naar mijn werk kan, ondanks dat het nog niet klaar is. Dit is de reden waarom ik er alle vertrouwen in heb dat de volledige zelfrijdende functionaliteit tegen het einde van dit jaar voltooid zal zijn, omdat ik er letterlijk in bestuur.

De uitrol zal gaan starten onder de Tesla-rijders die op dit moment al met een die een geavanceerde bètaversie van een aantal nieuwe functies testen en feedback geven. Na een succesvolle eerste uitrol zal Tesla de update naar de gehele vloot pushen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.