Logo GadgetGear.nl
Samsung Galaxy Note20+
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit verwachten we morgen bij Samsung (Note20, Fold, Buds etc)

Nog één dag, dan heeft Samsung een grote livestream op de planning. Tijdens die stream, verwachten we een serie nieuwe producten van het techmerk.

Samsung Galaxy Note20 Series

Natuurlijk verwachten we de aankondiging van de Samsung Galaxy Note20 Series. Of Samsung, net als Apple, vertragingen gaan ondervinden van zijn vlaggenschip smartphone, is nog onbekend.

Samsung Galaxy Note20 Series

Opnieuw lijkt Samsung met een complete serie Note20 Android smartphones te komen. Het kleinste model komt met een 6,7 inch display en het grootste met een 6,9 inch display. De grootste zou met de beste specificaties komen. Onder anderen met de befaamde 108 megapixel camera van Samsung en zeer waarschijnlijk de 100x zoom.

Samsung Galaxy Note20+

De rest van de serie zou met 64 megapixels nog steeds enorme main camera’s krijgen. Uiteraard verwachten we 5G ondersteuning over de hele series. Het is immers 2020.

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G

De tweede generatie van de Fold series komt ook eindelijk uit. Het gaat hierbij om de grote opvouwbare smartphone series van Samsung. Samsung heeft veel bijgeleerd over het ontwikkelen van goede scharnieren voor haar flexibele displays, dus we verwachten een vlekkeloze lancering.

De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 2 zou op de QualComm SnapDragon 865 chipset draaien en daarmee weleens de snelste opvouwbare smartphone ter wereld kunnen worden. Uiteraard ook hier weer ondersteuning voor 5G.

Samsung Galaxy Watch 3

Ook Tizen krijgt weer een podium bij Samsung. Dit eigen, mobiele besturingssysteem krijgt haar derde generatie smartwatch in de vorm van de Samsung Galaxy Watch 3. Er zouden wederom twee formaten in de schappen komen te liggen, met een snellere en zuinigere chipset dan de vorige generatie. Ook zal mogelijk de fysieke draairing weer terugkeren die in de eerste generatie aanwezig was (en wel heel fijn werkte).

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Buds Live

Ieder smartphonemerk heeft true wireless headsets, maar Samsung behoort tot de eersten die dit deed. De Galaxy Buds Live zouden een soort boonvormige oordopjes worden. Opvallend is dat deze, ondanks dat het geen in-ears zijn, toch actieve ruisonderdrukking zouden meekrijgen. De accuduur zou met 4,5 uur enorm zijn.

Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Tab S7 Series

Tenslotte zou Samsung ook nog met een update komen in haar tablet lijn. Er zouden twee modellen komen in de Samsung Galaxy Tab S7 Series. Het zou gaan om een 11 inch en een veel groter 12,4 inch OLED model. Daarmee zou Samsung een beetje jagen op de iPad Pro gebruiker. Samsung levert haar stylus standaard mee met de tablet. Bovendien zou de tablet ondersteuning bieden voor 45 Watt snelladen.

Samsung Galaxy Tab S7

Geen van de getoonde productafbeeldingen zijn officieel. Deze zijn afkomstig van @evleaks, @onleaks, @pigtou_ en windowsunited.de

2 reacties

  1. Gaan jullie ook iets schrijven over de prestentatie die daadwerkelijk geweest is? Ik vond het vrij tergend eerlijk gezegd. Waarom doen ze die rare toteelstukjes? Aangezien er geen publiek is, hadden ze het gewoon op een normale manier moeten presenteren. Persoonlijk heb ik er ook geen probleem mee wanneer er Koreaans gesproken wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.