10 Jaar GadgetGear en onze Epische Wedstrijd

10 jaar geleden zijn we begonnen. Toen nog als The Gadgeteers. Een naam die gewoon niet werkte en na een jaar werd vervangen voor het GadgetGear waar we nog steeds trots op zijn. Een website, gerund door een groep van 12 vrijwillige redactieleden door heel het land. En die 10 jaar, gaan we vieren. Wij, jullie en een aantal van onze favoriete merken!

Want, we lanceren onze meest epische wedstrijd ooit. Niet de standaard mail & win met één toffe prijs, maar een actie met heel veel grote prijzen. Daar trekken we ook echt de hele maand voor uit om te bepalen wie aan het eind van de maand deze dikke prijzen thuisgestuurd krijgen.

Wat mag je verwachten? Wat denk je van een nieuwe projector van Epson? Een tekentablet van Wacom? Een dikke JBL party speaker of een Oppo smartphone met headset? Het zou ons niets verbazen als er gedurende de maand nog veel meer toffe prijzen bij komen!

The race is on, schrijf je snel in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments on “10 Jaar GadgetGear en onze Epische Wedstrijd”

    1. Heel scherp! Voor GadgetGear.nl schreef ik ook voor andere publicaties. Onder anderen voor MobileCowboys.nl dat nu niet meer bestaat. Daarvan heb ik de content overgenomen in onze database.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram