10 jaar geleden zijn we begonnen. Toen nog als The Gadgeteers. Een naam die gewoon niet werkte en na een jaar werd vervangen voor het GadgetGear waar we nog steeds trots op zijn. Een website, gerund door een groep van 12 vrijwillige redactieleden door heel het land. En die 10 jaar, gaan we vieren. Wij, jullie en een aantal van onze favoriete merken!

Want, we lanceren onze meest epische wedstrijd ooit. Niet de standaard mail & win met één toffe prijs, maar een actie met heel veel grote prijzen. Daar trekken we ook echt de hele maand voor uit om te bepalen wie aan het eind van de maand deze dikke prijzen thuisgestuurd krijgen.

Wat mag je verwachten? Wat denk je van een nieuwe projector van Epson? Een tekentablet van Wacom? Een dikke JBL party speaker of een Oppo smartphone met headset? Het zou ons niets verbazen als er gedurende de maand nog veel meer toffe prijzen bij komen!

The race is on, schrijf je snel in!

5 REACTIES

    • Heel scherp! Voor GadgetGear.nl schreef ik ook voor andere publicaties. Onder anderen voor MobileCowboys.nl dat nu niet meer bestaat. Daarvan heb ik de content overgenomen in onze database.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.