Een meer intense gaming ervaring door spatial audio, maar heb je nog een oubollige headset? No worries. THX, onderdeel van gaming merk Razer, maakt Spatial Audio nu beschikbaar voor alle Windows gamers. Ook met oude headsets en headsets die niet van Razer zelf zijn.

Met behulp van Spatial Audio, kom je als gamer veel dieper in je game terecht. Door een speciale manier van het aansturen van de drivers in jouw hoofdtelefoon, krijg je veel meer het idee van een surround sound beleving. Niet alleen tof tijdens films, maar zeker ook tijdens het gamen.

Met de app, kun je het spatial audio effect direct vanaf de Windows Game bar aanpassen aan jouw headset en het direct aanpassen van EQ profielen. De app kan niet alleen 5.1 surround sound omzetten, maar ook 7.1. Daarnaast kan het ook stereogeluid oppoetsen naar een meer ruimtelijke beleving.

Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is de Razer THX Spatial Audio app voor Windows 10. Deze is bij Razer te koop voor €24,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.