Logo GadgetGear.nl
Spotify Premium Duo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Spotify maakt luisteren voor 2 goedkoper

Luisteren met z’n tweetjes kan een stuk goedkoper bij Spotify. Naast het familie abonnement voor maximaal 5 gebruikers, is er nu Spotify Premium Due voor gezinnen zonder kids.

Heb je nu één account en gebruik je die binnen jouw gezin, dan kun je maar één muziekstream tegelijk open hebben staan. Ook zal Spotify tracks voorstellen die gericht zijn op alle personen binnen het gezin die op die ene account meeluisteren. Zit je dan naar dikke hip-hop tracks te luisteren, knallen Nick & Simon er ineens doorheen.

Dat hoeft nu niet meer. Gezinnen bestaande uit twee personen, kunnen nu een duo abonnement nemen. Daarmee betaal je €12,99 per maand voor toegang tot alle muziek en eigen voorkeuren in de playlist. En als je dan samen bent? Dan is er de duo mix waarbij voorkeuren van beiden worden afgespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.