Samsung Rusland lekt Galaxy Note20 Ultra

Samsung Galaxy Note20 Ultra Koperkleurig

Samsung Rusland heeft (bewust of onbewust) een oepsie gedaan. Traditioneel presenteert Samsung rond begin augustus haar nieuwe Note series. Dit jaar is de Galaxy Note20 series aan de beurt. Samsung Rusland heeft een maand te vroeg afbeeldingen van de Ultra online gezet.

De afbeeldingen van de koperkleurige Samsung Galaxy Note20 Ultra waren zichtbaar op Samsung’s Russische productpagina voor de Galaxy Note 8. Bij de afbeelding stond bovendien het onderschrift dat het om een blauwe Galaxy Note10 zou gaan.

Samsung Galaxy Note20 Ultra Koperkleurig

Design

Op de afbeeldingen van de koperkleurige Samsung Galaxy Note20 Ultra zien we erg strak afgewerkte hoeken. Bovendien zien we het camera eiland in detail. We zien twee ronde cameralenzen, maar achter het derde ronde gat zit een rechthoekige lens. De waanzinnige zoomfactor van de Galaxy S20 Ultra lijkt dus terug te keren op de Samsung Galaxy Note20 Ultra.

Camera van de Galaxy Note20 Ultra

Het camera eiland laat ook een duo LED flitser zien voor het liften van natuurlijke huidskleuren. Daaronder lijkt een laser autofocus module te zitten. Qua camera is deze editie weer van alle luxe voorzien.

Samsung Galaxy Note20 Ultra Koperkleurig

Prestaties van de Galaxy Note20 Ultra

Traditioneel gebruikt Samsung ook dezelfde chipset als in de S series aanwezig is. De Note series valt immers altijd op door een groter/beter display en een stylus. Hier in Europa krijgen we weer Samsung’s eigen Exynos 990 chipset. Op basis van een eerdere test door AnTuTu, is die 6% trager dan die van Qualcomm. In onze review van de Samsung Galaxy S20 Ultra, merkten we dat het toestel gewoon bloedsnel is. In Azië en in de VS levert Samsung het toestel wel met de snellere Qualcomm Snapdragon 865 chipset. Zowel in het kamp van Samsung als van Qualcomm is momenteel geen snellere chipset beschikbaar.

Beschikbaarheid

Wij verwachten dat Samsung haar nieuwe Android vlaggenschip in de eerste helft van Augustus op een eigen event zal presenteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.