Samsung introduceert veilig UV gadget sterilisatie apparaat

Samsung UV-Sterilizer kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Dinsdag schreven we nog over de draadloze smartphonelader met UV LED van Solikon en trokken we de veiligheid en werking al een beetje in twijfel. Samsung pakt het duidelijk veiliger aan met de UV-Sterilizer die jouw smartphone ook draadloos laadt.

Met de UV-Sterilizer kun je kleine gadgets, maar ook andere producten steriliseren met UV licht. Jouw smartphone, oordopjes, zonnebril, alles dat erin past, kan bestraald worden met het UV licht van het apparaatje. Bovendien heeft Samsung hem ontwikkeld om gemakkelijk mee te nemen.

Samsung UV-Sterilizer

Samsung heeft de UV-Sterilizer laten testen bij Intertek en SGS. Uit die tests blijkt dat de Samsung UV-Sterilizer 99% van de bacteriën doodt (let op: Corona is een virus, geen bacterie). In het apparaat heeft Samsung zowel links als rechts UV LED’s geplaatst om jouw gadgets zo goed mogelijk te kunnen bestralen. Doordat de klep wordt gesloten, is het proces waarschijnlijk zeer veilig.

De buitenkant van het apparaat is bovendien behandeld met een materiaal dat ook nog eens antibacterieel werkt. Het opladen van de UV-Sterilizer gaat bovendien ook nog eens draadloos.

Beschikbaarheid

De Samsung UV-Sterilizer kost €59,99 of net iets minder via onze Bol.com link.

Samsung UV-Sterilizer kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram