Logo GadgetGear.nl
Somikon 2-in-1 lader met UV verlichting
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Somikon presenteert qi lader met UV desinfectielamp

Draadloos laden en gelijktijdig je smartphone goed ontsmetten. Dat is de belofte van de nieuwe 2-in-1 lader van Somikon. Deze lader bevat naast een qi laadpad ook een UV lamp die jouw toestel bestraalt.

De Somikon 2-in-1 smartphone lader (HZ-2902-625) zegt 99,99% van alle bacteriën op het oppervlak van jouw smartphone de nek om te kunnen draaien met haar UV licht. Daarbij laadt het smartphones draadloos op met een maximale snelheid van 10 Watt. Door gebruik te maken van de qi standaard, kunnen smartphones van vrijwel alle grote merken (behalve OnePlus) op deze lader worden opgeladen. Uiteraard kun je de UV lamp ook gebruiken om andere objecten te ontsmetten.

Somikon 2-in-1 lader met UV verlichting

 

We vragen ons wel af in hoeverre de UV verlichting in het apparaat oogschade kan opleveren. We weten van andere UV desinfectie apparaten dat die altijd hun best doen het UV licht binnen het apparaat te houden, waar deze er vol op gaat schijnen.

Beschikbaarheid

De Somikon 2-in-1 smartphone lader gaat €39,45 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.