Razer introduceert het Huntsman Mini toetsenbord

Razer Huntsman Mini Wit

Razer gaat eindelijk weer eens minimalistisch met de Huntsman Mini. Een ultracompact toetsenbord zonder numpad toetsen. Zelfs de pijltjes zijn verwijderd zodat hij gemakkelijk in je tas past, en je meteen meer ruimte hebt voor jouw muis.

De Huntsman Mini  is een zogenaamd 60% toetsenbord. Met andere woorden, een toetsenbord waarbij 40% van het traditionele toetsenbordformaat is geschrapt. Een compleet nieuwe categorie die steeds populairder lijkt te worden. De numpad toetsen, de pijltjestoetsen en de functietoetsen daarboven zijn geschrapt. Daarnaast zijn de F cijfertoetsen direct boven de normale cijfertoetsen verwijderd om nog meer ruimte te besparen. Uiteraard blijft het mogelijk om macro’s aan knoppen te hangen.

Razer Huntsman Mini Zwart

Natuurlijk zijn alle knoppen voorzien van Razer Chroma verlichting. Razer levert het toetsenbord met duurzame PBT keycaps. Doordat Razer standaardmaten aanhoudt, kun je ze gemakkelijk vervangen voor keycaps van jouw eigen voorkeur. Voor het aansluiten van het toetsenbord, maakt Razer gebruik van USB-C. Je kunt dus zelfs de kabel naar voorkeur verwisselen en zo jouw ultieme custom keyboard ontwerpen.

De Huntsman Mini zal door Razer in het wit en in het zwart worden verkocht. Daarbij kun je kiezen tussen de bekende paarse optische switches van Razer, of de nieuwe rode.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.