Razer DeathAdder V2 Mini

Inmiddels heeft Razer meer dan tien miljoen DeathAdder gaming muizen weten te verkopen. De DeathAdder V2 Mini blijft trouw aan het rechtshandige ontwerp, maar richt zich op de kleinere hand (palm en klauwgreep). Bovendien heeft Razer er hard aan gewerkt om dit echt een lichtgewicht te maken. De muis weegt nog maar 62 gram.

Razer DeathAdder V2 Mini

In de Razer DeathAdder zitten optische switches van Razer zelf. Die gaan 70 miljoen kliks mee, wat een veel groter uithoudingsvermogen is dan het gros van de mechanische switches die we in de markt zien. In totaal zitten er 6 programmeerbare knoppen op.

De optische sensor van de DeathAdder V2 Mini heeft een maximale resolutie van 8.500 DPI. Daar omheen liggen PTFE voetjes, zodat de muis soepeltjes over het bureau of muismat beweegt.

Razer Mouse Grips

Nieuw zijn ook de Razer Mouse Grips. Dit zijn op maat gesneden tapes die Razer verkoopt, waarmee je de grip op de muis verder kunt verbeteren. Echte Grip Tape dus. Razer gaat deze los verkopen, maar stopt de tape ook in de doos van de DeathAdder V2 Mini.

Razer Grip Tape

Beschikbaarheid

De Razer DeathAdder V2 Mini ligt nu in de schappen voor €59,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram