Hoe kun je de levensduur van je smartphone verlengen?

Je hebt net een gloednieuwe telefoon gekocht. Vol blijdschap loop je trots door de stad met je nieuwe aanwinst. Even een selfie maken en dan…...Pats! Geschokt kijk je naar je beeldscherm dat nu vol zit met lelijke barsten. Je kent het (helaas) vast wel. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Gelukkig zijn er veel handige en mooie oplossingen voor dit vaak voorkomende probleem.

Bescherm je scherm en je portemonnee

Je smartphone bestaat uit een aantal oppervlaktes die wel wat bescherming kunnen gebruiken tegen ongewenste beschadigingen. Er is één gedeelte wat het meest voor de hand ligt - of in dit geval in de hand - namelijk je beeldscherm. We Swipen bijvoorbeeld op Tinder, scrollen op Instagram, Facebook of door een online kledingwinkel en kijken er heel wat op los. Maar jouw scherm is ook het meest kwetsbare oppervlakte. Een barst, een sterretje of een paar flinke krassen zitten er al snel op. En met een beetje pech is je scherm in no time een spinnenweb van barsten. Het vervangen van een beeldscherm is ook niet bepaald voordelig voor je portemonnee.

Een screenprotector is de eerste stap om jouw smartphone te beschermen tegen schokken, stoten en krassen. Wil je nog langer wil genieten van je geliefde smartphone? Dan is het verstandig dat ook de andere oppervlaktes goed beschermd zijn. De oplossing hiervoor, telefoonhoesjes!

Bescherm ook de achterkant en andere oppervlaktes

Ook de achterkant en overige oppervlaktes van jouw smartphone verdienen een goede bescherming! Maar „ik wil graag mijn mooie smartphone kunnen zien”, denk je misschien. Goed nieuws! De nieuwste telefoonhoesjes zijn weer helemaal sexy! Telefoonhoesje zijn er in verschillende designs en kleuren. Er zijn modellen die alleen de achterkant beschermen maar, ook modellen die de voorkant, achterkant en overige oppervlaktes beschermen en nog als portemonnee kunnen functioneren. Handig toch!

Neem bijvoorbeeld de Huawei P30 Pro hoesjes. Alleen voor deze smartphone al is er een hele collectie telefoonhoesjes die jouw smartphone beschermen tegen ongewenste schade. En….ze zien er heel goed uit! Een goed voorbeeld is de IMAK Airbag Shockproof. Dit model beschermt zowel de voor als de achterkant. Het hoesje is daarbij volledig transparant. Zo kan jij nog steeds het mooie design van jouw smartphone bewonderen!

Bespaar ruimte en benut mogelijkheden

Nee, met een Huawei Bookcase Pro heb jij je portemonnee heb je in principe niet meer nodig. Je (bank)pasjes, briefgeld en documenten kan je netjes opbergen in dit model telefoonhoesje. Zo, dat bespaart weer wat ruimte. Je telefoon wordt helemaal omhuld door een boek met een strak design. Hij ligt daarbij lekker in je hand. De voorzijde van de Bookcase heeft een handige magneet sluiting. En wat denk je van de CaseMe Business Wallet met een inkeping aan de achterkant. Dit maakt het mogelijk om het hoesje neer te zetten. Erg handig bij het voeren van een video call of bij het bekijken van video's.

Geniet met het beste van twee werelden

Wil jij langer van jouw top smartphone genieten? Reparatiekosten besparen? En daarbij een mooi telefoonhoesje dat je op meerdere manieren kan benutten? Dan is het zeker de moeite waard om op zoek te gaan naar een mooi telefoonhoesje. En als je hem dan weer per ongeluk laat vallen? Geen stress want dan is jouw telefoon en je gemoedsrust in ieder geval shockproof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram