Gelekt: de Asus ROG Phone 3

Asus weet gamers al jaren te verrassen met de ROG Phone, maar Asus heeft een probleem. Samsung, Oppo, OnePlus, iedereen doet nu 120Hz gaming displays. Deze maand komt de Asus ROG Phone 3 en deze is nu al deels gelekt.

Welke plug gaat Asus leveren om de Asus ROG Phone 3 interessant te houden voor gamers? Qualcomm liet eerder al weten dat het toestel de primeur zal hebben om als eerste op de Qualcomm SnapDragon 865 Plus te draaien. Een refresh van de chipset die in alle concurrerende toestellen aanwezig is en waarschijnlijk snellere prestaties zal neerzetten voor gamers.

Asus ROG Phone 3

Asus zou haar toptoestel voorzien van 12GB aan werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Genoeg voor heeeeeeel veel games. Er zou zelfs spraken zijn van een nog iets sneller model met 16GB werkgeheugen. Ook de accu is met 5.800mAh één van de grotere in de markt. Dat moet ook wel gezien games veel energie vragen.

Op basis van de renders die @evleaks lekte, zien we wat mogelijk een 6,6 ich display is met afgeronde hoeken. We gaan voorzichtig uit van AMOLED omdat Asus anders de strijd van te voren al zou verliezen. Mogelijk zou het display ook een tandje harder werken. Namelijk op 144Hz. Daarmee zou het de nieuwste technologie aan boord hebben. Onder het display zou de vingerafdrukscanner liggen.

Op de achterkant zien we het kenmerkende ROG RGB LED logo dat weer aanwezig is. Daarnaast zien we een triple camera. We verwachten een 64 megapixel camera achterop in combinatie met een groothoek van 13 megapixel en mogelijk een dieptesensor van 2 megapixel oid.

Later deze maand weten we meer over de Asus ROG Phone 3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram