Devolo lanceert haar Magic 2 DINrail

Magic 2 DINrail kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Direct ieder stopcontact in huis geschikt maken voor powerline, vanuit de meterkast? Daar heb je niet langer een Powerline stekkerblok van Devolo voor nodig. Voor de Magic 2 generatie lanceerde Devolo een DINrail component.

Met de Devolo Magic 2 LAN DINrail kun je het hele huis vanuit de meterkast al direct van powerline ondersteuning voorzien. Hiervoor maakt de adapter gebruik van G.hn technologie voor een beter signaal. Hiermee worden de leidingen in huis compatible met de 2.400Mb per seconde bandbreedte die Magic 2 te beiden heeft.

Beschikbaarheid

De Devolo Magic 2 LAN DINrail kost €169,90. Let op, het wordt geadviseerd om deze door een gekwalificeerde elektricien te laten plaatsen.

Magic 2 DINrail kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram