Samsung A21s komt met een quad-camera en is gericht op gamers

Samsung Galaxy A21s kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Samsung laat de highlights van haar S-lijn steeds sneller ook in smartphones in lagere segmenten terugkomen. Zo presenteert het merk vandaag de Samsung A21s met Infinity O Super AMOLED display.

Fotograferen, gamen, video’s kijken, de Samsung Galaxy A21s is volgens Samsung’s Marketing Manager Mobile Walt Meijer de nieuwe allround smartphone voor iedereen die niet teveel wilt uitgeven.

Samsung Galaxy A21s

Quad-camera zonder de bank te breken

De fotograaf krijgt achterop een 48 megapixel main camera. Qua groothoek ga je omlaag naar 8 megapixels. Ben je gek op macro fotografie, dan ga je zelfs terug naar 2 megapixel. Je krijgt ook nog een 2 megapixel dieptecamera voor onscherpe achtergronden. Selfies schiet je met 13 megapixels. De selfiecamera zit achter een gaatje in het display. Hier staat de O voor in de naam van het Infintiny O display.

Gaming op de Samsung A21s

Voor gamers zijn prestaties enorm belangrijk. Hoewel Samsung specifiek gaming benoemt, laat het bedrijf in het persbericht niet weten wat je als gamer mag verwachten. Er ligt ‘een octa-core 2.0GHz’ chipset in. Ook over de GPU wordt niets losgelaten. Wel dat het toestel 3GB werkgeheugen heeft. Maar ook daar geen details over de snelheid. Bovendien kunnen er games zijn waar het gemis aan details op het 720p display, een nadelig effect kan hebben op de gameplay ervaring.

Video’s kijken

Video liefhebbers krijgen in het toestel een 6,4 inch HD+ Infintiy O Super AMOLED display. Netflix gebruikers kunnen dus geen FullHD content op het toestel bekijken. Er zijn ook geen claims over HDR o.i.d.

Infintiy O staat voor dat het display bijna de hele voorkant van het toestel vult. Dat display wordt aangevuld met Dolby Atmos speakers.

Opvallend is de accu in het toestel. Die is met 5000mAh erg fors. Ook krijg je een vlotte 15 Watt lader. Het kan zijn dat je een ongekend lange accuduur hebt in het toestel, of dat de onbenoemde chipset gewoon wat meer stroom nodig heeft om het einde van de dag te halen. Het toestel draait op Android met de samsung One UI interface daar overheen.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy A21s ligt 19 juni in de winkel voor €209. De claims van Samsung zijn mogelijk iets te ambitieus voor dit prijspunt, maar we hebben dit niet in de praktijk getest.

Samsung Galaxy A21s kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram