Review Charlie’s Angels (4K Blu-Ray)

Charlie’s Angels kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Charlie’s Angels krijgt van Sony een nieuwe revival. Een nieuw team van vrouwelijke agenten, moet achter de ultieme smart home gadget aan, waarmee iemand stiekem de macht probeert te grijpen.

De geschiedenis van Charlie en zijn Angels

In 1976 kwam de serie Charlie’s Angels op de Amerikaanse TV. De serie liet de kijker kennismaken met de mysterieuze Charlie en zijn drie bloedmooie geheimagentes. Die werden aangestuurd door John Bosley, een soort luitenant. De serie hield het 5 seizoenen vol, wat voor die tijd erg lang was.

Pas in 2000 kwam de eerste film in de bios met niemand minder dan Camaron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu. De titelsong Independent Women Pt. 1 kwam van Destiny’s Child. Naast deze drie dames, was de film afgeladen met grote namen uit de industrie. Een echte megaproductie.

Op basis van het succes, volgde in 2011 een TV serie. Deze strandde al na 8 afleveringen. Deze revival was dus verre van succesvol ten opzichte van de originele series. Dit zou de reden kunnen zijn dat het ontzettend lang stil bleef en we in 2019 pas een vervolg in de bios zagen… dat nu op Blu-Ray is verschenen.

Charlie’s Angels 2019

Hoewel kleiner, heeft Sony ook voor deze productie weer vele grote namen aangetrokken. De dames waar het dit keer om gaat zijn Kristen Stewart als Sabina Wilson, Naomi Scott als Elena Houghlin en Ella Balinska als Jane Kano. Ze staan onder leiding van Boz en ontmoeten elkaar wanneer de oude John Bosley (Patrick Steward) met pensioen gaat. Op dat moment zijn de Angels bezig om Elena in de groep te krijgen. Elena werkt voor het bedrijf dat de bijzondere smart home gadget heeft ontwikkeld.

Net als bij de eerdere series en films, is Charlie’s Angels weer compleet over the top. De dames weten met grote finesse en verrassingen hun missie uit te voeren, ondersteund door toffe gadgets en mooie wagens. De schrijvers hebben ook de tijd genomen om een berg humor in het script te bouwen, waardoor je regelmatig aan het gniffelen bent. Bovendien zitten er nog steeds veel verwijzingen naar het verlen in.

Extra’s

Sony levert de 4K uitvoering met een gewone en een 4K Blu-Ray. De 4K versie ondersteund HDR en beschikt ook over een DTS:X soundtrack. De hele film is IMAX Enhanced. Het gevolg is dat de film echt haarscherp is vastgelegd.

De soundtrack van Charlie’s Angels 2019 heet Don’t Call me Angel en komt van Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey. Deze staat op de Blu-Ray. Daar vinden we ook de nodige extra scene’s, grappen en grollen. Ook gaat Sony dieper in op de productie van het verhaal.

Conclusie: Charlie’s Angels

Charlie’s Angels kan het best worden beschreven als een James Bond verhaal met een hoge dosis humor. De stoere chicks dealen moeiteloos met iedere situatie. Natuurlijk zien we de nodige traditionele referenties naar de man-vrouw verhoudingen regelmatig op de korrel genomen worden. Zoals het hoort anno nu. Van ons mag er snel een tweede komen.

Charlie’s Angels kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram