De roots van OnePlus liggen in het leveren van de snelste chipsets tegen de laagst mogelijke prijs. Zo wist het merk al snel de harten van haar volgers te veroveren. Dit jaar introduceerde het merk de OnePlus 8 pro voor net geen duizend euro. Daarmee ontstaat nu ruimte voor goedkopere toestellen.

Onder de noemen ‘New Beginnings’ liet OnePlus de pers weten opnieuw te kijken naar fans met een kleinere portemonnee. Opvallend, de goedkopere smartphones worden het eerst in Europa en in India op de markt gebracht. In India was de OnePlus 8 Pro al bijna €400 goedkoper dan hier in Europa.

“Aangezien onze roots liggen in het creëren van de beste flagship-smartphones, zie ik dit onderdeel van onze strategie als belangrijk verlengstuk van de waardepropositie van OnePlus”, zegt Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus. “We hebben de afgelopen zes jaar een lange weg afgelegd. Nu is voor ons het juiste moment om met iets nieuws te komen. Ik kijk erg uit naar dit nieuwe begin voor OnePlus en ik hoop onze fans ook.”

Details over de nieuwe OnePlus Android smartphones zijn nog niet vrijgegeven. Ook liet het merk nog niet weten wanneer we de modellen mogen verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.