De Honor 4 Play kan jouw temperatuur meten

Honor Play 4 Pro

De wereld is in de ban van Corona. Honor speelde al eerder in op het leveren van hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden, maar gaat nu ook helpen de temperatuur van mensen vast te stellen. Dit is dé nieuwe functie in de Honor Play 4 series (en we verwachten dit op alle aanstaande modellen van Huawei en Honor).

Honor Play 4 Pro

Huawei en Honor hebben al jaren IR LED’s in hun toestellen zitten. Zo kun je ze als afstandsbediening gebruiken voor bijvoorbeeld jouw TV of Airco. Nu zet Honor IR op een heel andere manier in. Namelijk om de temperatuur van personen en objecten te kunnen meten. Het toestel heeft hier een speciaal algoritme voor meegekregen. In combinatie met de camera kan het toestel temperaturen tussen de -20 en +10- graden Celsius meten. De techniek lijkt een beetje op wat we kennen van Flir camera’s.

Beschikbaarheid

De Honor Play 4 en Honor Play 4 Pro zijn net in China gepresenteerd. Of ze ook naar Nederland komen, is nog onbekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.