Eens te meer blijkt dat Noord-Brabant toch een beetje het Silicon Valley van Nederland is. Je zou verwachten dat Apple vooral een stad als Amsterdam snel in 360-graden zou willen vastleggen, maar Apple begint in het zonnige zuiden van het land.

In Eindhoven, Best, Geldrop, Nuenen, Veldhoven en Waalre heeft Apple haar auto’s de weg op gestuurd om 360-graden foto’s te maken. Deze foto’s worden gebruikt voor Google’s eigen Kaarten dienst. Net als bij Google, kunnen gebruikers op basis van deze foto’s door de straten van deze plaatsen wandelen. Daarbij zal Apple de gezichten van mensen en kentekens van auto’s onherkenbaar maken. Wat de plannen zijn voor de rest van Nederland is nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.