Als SteelSeries één ding goed doet, is dat het modulaire design van haar gaming gear. Naast dat het twee Xbox headsets op de markt brengt die geheel in Cyberpunk 2077 stijl zijn, komt het ook met drie accessoire packs waarmee je jouw bestaande Steelseries Arctis headset kunt ombouwen.

SteelSeries Arctis 1 Wireless for Xbox Johnny Silverhand Edition

De SteelSeries Arctis 1 Wireless for Xbox Johnny Silverhand Edition is geïnspireerd op de bekende rockerboy uit Night City. Deze speciale editie is het debuut voor de nieuwe SteelSeries Arctis 1 series die er binnenkort aankomt. Deze komt onder anderen met een USB-C wireless transmitter die nog meer flexibiliteit geeft om de headset te gebruiken. Zo kun je hem ook met andere platformen verbinden.

SteelSeries Arctis 1 Wireless for Xbox Johnny Silverhand Edition

Eerder introduceerde Microsoft ook al een CyberPunk 2077 uitvoering van de Xbox One X met bijbehorende controller.

Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition

SteelSeries Arctis 1 Wireless Netrunner Edition

De SteelSeries Arctis 1 Wireless Netrunner Edition is wat opvallender qua design. Ook deze komt met een USB-C Wireless Transmitter die gebruik maakt van 2.4GHz. Deze headset is geoptimaliseerd voor gebruik met de PS4, PC, Nintendo Switch en Android apparaten. Het is ook mogelijk om deze analoog aan te sluiten via een 3,5mm kabel.

SteelSeries Arasaka, Militech and Kang Tao Arctis Pro Accessory Packs

Met de Arasaka, Militech and Kang Tao Arctis Pro Accessory Packs kun je jouw bestaande SteelSeries Arctis headsets ombouwen naar een Cyberpunk uitvoering. Inspiratie voor de designs komt van Arasaka, Militech en Kan Tao. De packs bestaan uit een nieuwe headband en twee magnetische schilden voor op de oorschelpen.

SteelSeries Arasaka, Militech and Kang Tao Arctis Pro Accessory Packs

Ze zijn compatible met de Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC and Arctis Pro Wireless.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.