Het lijkt haast traditie. Hoe dichter de nieuwe generatie Xbox hardware in de buurt komt, hoe toffer de special editions worden. Vandaag presenteerden Microsoft en CD Project Red de speciale Cyberpunk 2077 editie van de Xbox One X.

Na het succes van The Witcher 3, moet CyperPunk 2077 dé nieuwe hitgame van CD Project Red worden. Dit zal de reden zijn dat Microsoft groots inzet in deze samenwerking. Waar veel special editions van de Xbox consoles uitgebracht worden op de wat zwakkere One S hardware, wordt hier de One X gepakt en er wordt meer gedaan dan enkel een eenvoudige bedrukking. Naast de console is ook de controller van een Cyberpunk 2077 design voorzien.

Beschikbaarheid

Cyberpunk 2077 komt 17 september uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Later in 2020 komt de game ook naar Google Stadia. De Xbox draadloze controller is nu al te koop.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.