Dat Razer’s laptops gemaakt zijn om te gamen, weten we. Dat gaming laptops briljant zijn voor de creatieve industrie, weten veel minder mensen. Om de aaibaarheid te vergroten, komt Razer nu met de Razer Blade 15 Studio Edition laptop.

De Razer Blade 15 Studio Edition wordt uitgerust met een achtste generatie Intel Core i7 10875Hz processor. Met boost behaalt deze een snelheid van 5.1GHz. De grafische kracht komt van een Nvidia Quadro RTC-5000 GPU. Razer kiest bovendien voor 16GB DDR6 werkgeheugen.  Zelfs de SD kaartlezer is snel doordat Razer ondersteuning biedt voor UHS-III. Opladen van de laptop gaat eenvoudig via USB-C.

Natuurlijk is het scherm belangrijk in een laptop als deze. Razer legt er dan ook een 4K OLED display in, dat is gekalibreerd.

De Razer Blade 15 Studio Edition is binnenkort verkrijgbaar voor €4599,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.