Pamu introduceert de Explore en Karaoke headsets

PaMu is een merk een beetje de OnePlus van de headphones is. Het merk lanceert met enige regelmaat nieuwe headphones op IndieGoGo die, voor de techniek die erin zit, tegen bodemprijzen wordt verkocht.

Nieuw zijn de PaMo Explore en de PaMu Karaoke. Deze headsets zijn beiden gebouwd op een andere chipset. Het zijn opvallende bluetooth headsets met ingebouwde verlichting. Iets dat we normaal alleen bij gaming headsets zien. Bovendien is de headset vormgegeven naar iets dat een beetje tussen sci-fi en steampunk in lijkt te hangen.

PaMu Explore

De headsets zijn ontwikkeld voor Bluetooth 5.0. Ze maken gebruik van 40mm drivers en zijn getuned voor een steviger bass. Je laadt ze op via USB-C en er is een 3,5mm kabel voor wanneer de accu leeg is. De headsets beschikken over auto pairing.

PaMu Explore specificaties

 • 27 uur accuduur
 • Qualcomm QCC3034 chipset
 • Ingebouwde microfoon
 • aptX & aptX HD
 • SBS & AAC
 • Geoptimaliseerde aptX drivers

PaMu Karaoke

 • 15 uur accuduur
 • Qualcomm CSR8670 chipset
 • Ingeboude microfoon
 • Verwijderbare, externe microfoon
 • aptX
 • SBS & AAC
 • Speciale karaokefunctie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events