Logitech introduceert de Zone Wired Headset

Logitech Zoom Wired in een callcenter

Thuiswerken is al maanden booming. Logitech springt hier op in met de nieuwe Logitech Zone Wired headset. Een headset die gecertificeerd is voor de belangrijkste software voor videocalls.

De Logitech Zone Wired is niet de voorlopen van wat nog komen gaat. De Logitech Zone Wireless headset was er namelijk al. Deze is goedkoper, want bedraad. Doordat Logitech gebruik maakt van USB-A en USB-C is deze gemakkelijk met de nieuwste laptops te verbinden.

Logitech Zoom Wired

Er is een specifieke Logitech Zone Wired met Microsoft Teams certificaat, maar de UC versie van de headset is ook gecertificeerd voor Google Meet en Google Voice. Het Microsoft Teams model bevat onder anderen een knop waarmee Teams gesprekken kunnen worden aangenomen.

Bij de selectie van de audiodrivers, heeft Logitech voor 40mm drivers gekozen. De drivers zijn op zowel spraak als muziek geselecteerd. Voor verstaanbaarheid is de microfoon met ruisonderdrukking uitgevoerd.

Beschikbaarheid

De Logitech Zone Wired gaat €129 kosten, onafhankelijk van de gekozen uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.