Jabra introduceert de nieuwe Evolve2 series. De Evolve2 85 is de nieuwe (thuis)kantoor standaard

Jabra maakt schitterende hoofdtelefoons. Uitmuntende geluidskwaliteit met veelzijdige functies. De Evolve Series2 85 is de nieuwe standaard volgens Jabra.

Jabra wil overal stilte creëren. Het resultaat is een professionele headset van wereldklasse met geavanceerde digitale hybride Active Noise Cancellation (ANC), mogelijk gemaakt door de meest geavanceerde digitale chipset ooit, en ontworpen voor ongelooflijke geluidsisolatie. Deze stilte zorgt voor onmiddellijke rust en aandacht voor je gedachten.

In gesprek aanduiding

Jabra heeft met de Evolve2 85, een geheel nieuw ontworpen indicator zodat vanuit elke richting zichtbaar is dat de gebruiker in gesprek is. Het rode lampje wordt automatisch geactiveerd wanneer je in gesprek bent of in een vergadering zit. Het is nu ook mogelijk om het lampje zelf te activeren met een druk op de knop. Super fijn wanner je in gesprek bent, maar ook als je even afgezonderd wil gedachten wil werken zonder gestoord te worden. Jabra noemt het een ingebouwde bewaker voor jouw concentratie.

Muziek

Jabra hoofdtelefoons hebben een enorm goede reputatie qua detaillering voor muziek. Ook het volume schiet nooit te kort. Jabra heeft de Evolve2 85 gebouwd met krachtige lekbestendige luidsprekers van 40 mm. De geavanceerde digitale chipset en de nieuwste AAC-codec zorgen voor nog betere muziekweergave. Dit is de audio-ervaring waar je op hebt gewacht, aldus Jabra.

Bellen

Jabra heeft met de Evolve2 series een reeks aan hoofdtelefoons die naast hoogwaardige muziekkwaliteit ook zorgen dat de gebruiker gehoord en begrepen wordt met absolute duidelijkheid. Daardoor zijn gesprekken met de Evolve2 85 naadloos en professioneel. Dat is mogelijk door door te bouwen op de succesvolle Evolve-serie. Jabra heeft nu 10 microfoons (ja, 10) ingebouwd. De geavanceerde digitale chipset waarborgt een uitstekende gesprekskwaliteit. Een microfoon die uit de oorschelp komt maakt iedereen duidelijk dat dit een serieuze headset is voor bellen, videocalls en de zoomgesprekken waar we nu allemaal zo veel gebruik van maken.

UC-certificering TEAMS

Gegarandeerde tevredenheid hoor je tegenwoordig niet vaak meer, maar we brengen het terug; Evolve2 85 werkt met alle toonaangevende Unified Communications (UC) platforms, voor echt naadloze samenwerking. Als jouw UC-platform naar keuze Microsoft Teams is, is de Evolve2 85 perfect aangepast en geoptimaliseerd om de beste ervaring met het platform te geven.

Accu duur

Wanneer je eindelijk een headset vindt waar je gewoon niet zonder kunt, is het goed om te weten dat je altijd op de Evolve2 85 kan vertrouwen. Jabra heeft de eigen geavanceerde technologie voor batterij-efficiëntie gebruikt om elke minuut uit deze krachtige headset te persen. Het resultaat is een toonaangevende batterijlevensduur van 37 uur (weer aangedreven door die machtige kleine chipset).

En omdat we graag alle bases bedekken, is er altijd de handige oplaadstandaard – voor het geval dat. Wees gerustgesteld; Evolve2 85 helpt je de week door. Batterijduur van 37 uur
bij normaal opladen. De snel lader zorgt voor 8 uur plezier in 15 minuten laadtijd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events