De Jabra Elite Active 75T is de nieuwste generatie true wireless oordopjes van Jabra. Voor deze iteratie heeft het merk vooral gekeken naar hoe het draagcomfort verhoogd kan worden.

6,5 uur gaan de oortjes mee op één lading. Met de case, die ook een powerbank is, voeg je nog eens 28 uur luisterduur toe aan de headset. De headset is ontwikkeld om tegen water en zweet te kunnen. Jabra is zo zeker van haar technologie dat de 3 jaar garantie ook water en zweetschade dekt.

Jabra Elite Active 75T

De microfoons in de headset, kunnen ook gebruikt worden om geluid van buiten naar binnen te laten. Zo kun je tijdens het sporten gewoon het verkeer om je heen nog horen.

Met de sound+ app, is het mogelijk om het geluid van de oordopjes naar jouw smaak aan te passen. Daarnaast heeft Jabra focus gelegd op het weergeven van heldere gesprekken. Op deze manier hoopt Jabra dat dit veel meer een all-round headset is geworden. Met beide oordopjes in gebruik, kunnen de microfoons ruis herkennen en intelligent schakelen tussen verschillende microfoons om gesprekken helder te houden.

2 REACTIES

  1. Hier hebben jullie al een review van zag ik (al is het interessant dat deze niet bij de suggesties staat). Dus waarom dan ook een nieuwsbericht zoveel tijd later?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.