Gerucht: Groter display in Samsung Note 20+

De displays van de Samsung Galaxy Note series behoren al jaren tot de grotere in de markt. Traditioneel worden die jaarlijks groter, zo ook in 2020. De Galaxy Note 20+ groeit qua display door naar 6,9 inch.

Met een 6,9 inch display, heeft de Samsung Galaxy Note 20+ een display dat 0,1 inch groter is dan dat van vorig jaar. Toch zal het toestel zelf waarschijnlijk niet groter zijn. Dit doordat Samsung de randen dunner zou maken.

Onleaks maakte deze render op basis schematische tekeningen.

Ook het camera eiland achterop de Note series zou groter worden. Vergelijkbaar met dat van de S20 series van Samsung. De verwachting is dat het camera eiland vergelijkbaar zal worden met dat van de Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, die we eerder dit jaar hebben getest.

Naar verwachting zal Samsung de Note 20 Series in augustus presenteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.