Amsterdam krijgt corona-proof Sonos privé bioscoop

ProductPine Privé Bioscoop

Sonos heeft afgelopen week de nieuwe Five en Arc multiroom speakers gelanceerd. In samenwerking met Productpine heeft het merk nu een privé bioscoop opgezet die helemaal corona proof is. De privé bioscoop is te vinden aan het Rokin in hartje Amsterdam.

Het gaat om een privé bioscoop met een volledige Sonos surround opstelling. Daarvoor heeft Productpine de nieuwste Sonos speakers in Amsterdam weten te krijgen en wordt samengewerkt met onder anderen Videoland, Bites we Love en Farm Brothers. De sessies starten om 18:00 en stoppen om 22:00. Wanneer je deelneemt, mag je een uur lang de audio van Sonos ervaren. In totaal worden er vier demo’s per avond gegeven.

ProductPine Privé Bioscoop

Het idee is ook niet dat je alleen in de experience room gaat zitten, maar deze privé bioscoop gebruikt met je bijvoorbeeld je partner. Er mogen namelijk twee personen naar binnen tijdens de sessie. Zo kunnen ze werken volgens de RIVM richtlijnen. Naast dat je de audio kunt ervaren van de speakers, word je ook voorzien van een hapje en een drankje.

Sonos Arc

De Sonos Arc is de nieuwe soundbar die in de experience room onder het grote scherm hangt. Deze nieuwe soundbar levert het centrumgeluid, maar ook het geluid van links en rechts. De nieuwe soundbar is tevens voorzien van ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa.

Sonos One

Voor het geluid van achter, maakt Sonos gebruik van de Sonos One. Deze is als stereopaar als achtergrondspeaker geconfigureerd. Ook hier op de redactie gebruiken we die speakers in een 5.1 opstelling en zijn daar lovend over.

Sonos Sub

De Sonos Sub is een oudgediende die hier op de redactie nog iedere dat aan staat. Het is nog steeds dé subwoofer van Sonos die het cinemageluid echt afmaakt.

De Sonos Experience is te boeken vanaf 21 mei tot en met 3 juni. Meld je wel even aan, want vol is vol. Overdag ben je ook welkom om de producten te testen in de Productpine winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.