6 mei zou Sonos één of meerdere grote aankondigingen doen. Op dit moment geeft Sonos een dikke korting op twee producten. Is Sonos plaats aan het maken voor de vervangers van twee klassiekers?

Sonos aan TV koppelen

De Sonos Playbar was de eerste speaker die het mogelijk maakte om Sonos aan de TV te koppelen. Ook de Sonos Sub sloot al snel aan. Met de Sonos Sub en een stereopaar van welke generatie dan ook, werd het mogelijk om snel en gemakkelijk een complete 5.1 surround set op te bouwen.

Sonos Playbar 2.0

De eerste speaker die met €150 korting in de Sonos shop ligt, is de Sonos PlayBar. In 2018 kwam Sonos met de Sonos Beam op de markt. De eerste Sonos soundbar met daarin Google Assistant en Amazon Alexa ondersteuning, maar ook ondersteuning voor nieuwe audioformaten die de Playbar niet meer aan kan. Hier op de redactie liggen ze beiden onder een TV, maar gaat onze voorkeur nog altijd naar de oudere Sonos Playbar. Die is krachtiger en heeft een duidelijker middengebied en een duidelijker stereo effect. Veel meer een 2:1 ervaring dan de compactere Sonos Beam is. De hoop is dan ook dat Sonos met een update komt. Een Sonos Playbar met microfoons, maar vooral ondersteuning voor nieuwe audioformaten.

Sonos Sub

Ook de Sonos Sub wordt op dit moment met een aantrekkelijke €150 korting aangeboden door Sonos. Ook die speaker uit 2012 heeft inmiddels al heel wat meters gemaakt, al geven we toe dat we nog geen goede reden kunnen bedenken om de sub te vervangen.

Sonos Sub Wit

In 2016 kreeg de Sonos Sub nog wel een facelift. De witte versie werd in Berlijk gepresenteerd. Dit was gelijktijdig met de aankondiging dat Sonos groots ging inzetten op smart home integratie.

Eerder vervangen speakers

Sonos heeft al eerder bestaande modellen van haar multiroom speakers vervangen. Zo ontving de Sonos Play:5 een totale make-over en verving de Sonos One series de Sonos Play:1. De Sonos One kwam ongeveer gelijk met de Beam uit en behoorde tot de eerste generatie met microfoons. Sonos is ook bezig met het uitfaseren van haar eerste generatie speakers. Deze zomer brengt Sonos haar V2.0 app uit die de oude speakers niet meer zal ondersteunen. Zo zal het met nieuwere speakers onder anderen mogelijk zijn om in een hogere kwaliteit audio te streamen. Van de andere kant, de aankondiging op 6 mei kan ook precies dat zijn, de nieuwe Sonos app.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.