Samsung’s stoomkast voor kleding komt naar Nederland

De Samsung AirDresser komt naar Nederland. Samsung maakte dit vandaag bekend. Vanaf eind april zou het apparaat al verkrijgbaar moeten zijn.

Samsung AirDresser

De Samsung AirDresser is een speciale kast waar je kleding in ophangt. De kast start rustig een speciale behandeling waarin de kleding wordt gestoomd en gereinigd. Daarbij worden geurtjes zoveel mogelijk verwijderd. Door een Crystal Mirror spiegeldeur op de kast te plaatsen, is hij qua design ook zeer geschikt voor in de slaapkamer.

Samsung AirDresser

Niet de eerste

De eerste stoomkast die we tegenkwamen, werd jaren geleden door het eveneens Koraanse LG op de markt gebracht. Toen nog niet gericht op de massaverkoop waar Samsung zich nu wel op lijkt te gaan richten. In hoeverre het een succes werd, is onbekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram