Samsung AirDresser
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung’s stoomkast voor kleding komt naar Nederland

De Samsung AirDresser komt naar Nederland. Samsung maakte dit vandaag bekend. Vanaf eind april zou het apparaat al verkrijgbaar moeten zijn.

Samsung AirDresser

De Samsung AirDresser is een speciale kast waar je kleding in ophangt. De kast start rustig een speciale behandeling waarin de kleding wordt gestoomd en gereinigd. Daarbij worden geurtjes zoveel mogelijk verwijderd. Door een Crystal Mirror spiegeldeur op de kast te plaatsen, is hij qua design ook zeer geschikt voor in de slaapkamer.

Samsung AirDresser

Niet de eerste

De eerste stoomkast die we tegenkwamen, werd jaren geleden door het eveneens Koraanse LG op de markt gebracht. Toen nog niet gericht op de massaverkoop waar Samsung zich nu wel op lijkt te gaan richten. In hoeverre het een succes werd, is onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.