Jeroen
Jeroen

Minecraft bordspel van Ravensburger nu verkrijgbaar!

In een tijd van thuisblijven en binnenzitten is niets leuker dan een bordspel. Ravensburger komt met een oplossing om deze tijden toch iets leuker te maken.

Minecraft, het typerende online blokkenspel, vol avontuur komt naar het bord. Thuis op de keukentafel! Het speelt zich af in weidse landschappen waarbij je oneindig veel werelden kunt creëren. Begin de game door het speelbord klaar te zetten. Verzamel blokken en bouw de mooiste gebouwen. Kijk uit voor je tegenspelers en de bekende monsters uit de online game. Het Ravensburger Minecraft bordspel speel je niet langer achter je PC, maar gewoon aan tafel met 2 – 4 personen vanaf circa 10 jaar. Dit tactische en slimme spel is de oplossing voor een stukje gezelligheid in roerige tijden.

Minecraft van Ravensburger is een familiespel voor jong en oud en is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar voor een prijs van circa € 34,99. Ga je Minecraft spelen, reken dan op een speelduur van circa 30 – 60 minuten. Ingewikkeld is het niet. Het spelverloop en de puntentelling wijzen voor zichzelf zodra je begint te spelen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.