IFA Logo
Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA 2020 gaat niet door

Tussen 1950 en 2005 vond de belangrijke elektronicabeurs IFA in Berlijn iedere twee jaar plaats. Sinds 2005 werd het een jaarlijkse beurs en dat leek even zo te blijven. Toch heeft de organisatie vanmorgen laten weten IFA 2020 niet door te laten gaan in verband met Corona.

Geen grootschalige evenementen in Berlijn

In Berlijn mogen tot 24 oktober geen grootschalige (5.000+ deelnemers) evenementen worden georganiseerd. De IFA zit traditioneel in september, precies op tijd om pers en professionals kennis te laten maken met de nieuwe producten voor de kerstmaanden. Ook de redactie van GadgetGear.nl strijkt ieder jaar met meerdere redacteuren neer in Berlijn om verslag te doen vanaf de beurs. GadgetGear.nl is bovendien het enige Nederlandse techblog dat mediapartner is van dit enorme evenement.

Online verder

Net als andere beurzen, heeft IFA besloten wel een online programma te starten. Tijdens de IFA zijn niet alleen vele exposanten te bezoeken, maar worden ook vele keynotes gehouden. Daarbij vertellen belangrijke mensen uit de industrie over de ontwikkelingen die spelen. Hiermee geven ze een blik op de toekomst van wat grote merken aan producten gaan brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.