Notebooks met 4K schermen zien we helaas nog niet zo heel vaak. De nieuwe HP Envy 17 mag zich in het beperkte rijtje voegen dat er nu al is. Naast een hoge resolutie, lijkt deze laptop onder de motorkap toch echt een racemonster te zijn.

HP Envy 17

HP Envy 17 Specificaties

Naast het 17 inch 4K display, komt de HP Envy 17 met een tiende generatie Intel Core processor met maximaal 32GB DDR4 werkgeheugen. Gamers en grafici krijgen een Nvidia MX330. Je krijgt een 1TB HDD met een 16GB NVMe SSD of maximaal een 1TB NVMe SSD, afhankelijk van de uitvoering. De laptop maakt gebruik van Wi-Fi 6 en een volle accu moet zo’n 10.5 uur gebruik opleveren.

Beschikbaarheid

De HP Envy zal vanaf deze maand worden verkocht. De goedkoopste uitvoering gaat €999 kosten.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.