Winnen: 3X Zombieland & Zombieland Double Tap op Blu-Ray

Sony Pictures gaat jou als lezer weer verwennen. Gisteren las je over Zombieland Double Tap, de nieuwe Blu-Ray film met Woody Harrelson en Bill Murray. Dit weekend mogen we drie exemplaren van de hele Zombieland collectie weggeven.

Natuurlijk krijg je de films in een fijne 2-movie collection pack van Sony Pictures. Heb je beide films handig in één Blu-Ray doosje zitten. Naast de films zelf, zijn ze ook afgeladen met leuk bonusmateriaal.

Zombieland en Zombieland Double Tap op Blu-Ray

Wil jij deze fijne collectie Zombieland films winnen? Dan volg je ons natuurlijk al op Facebook. Daarnaast like je deze post en deel je deze natuurlijk met jouw vrienden. Je stuurt even een mailtje met jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl zodat we weten waar de prijs naartoe mag.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door je vrienden van Sony Pictures. We doen niets vreemds met jouw gegevens zoals je in onze actievoorwaarden kunt lezen. Je hebt 48 uur om deel te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events