T-Mobile en KPN sluiten de winkels, MediaMarkt korter open

Waar de Praxis nog even open blijft, sluiten KPN en T-Mobile voorlopig de winkels. De winkelsluiting is in ieder geval tot 6 april van kracht. In tegenstelling tot MediaMarkt België, gooit de rode reus hier niet de winkels dicht.

MediaMarkt verkort de openingstijden

MediaMarkt zal de openingstijden verkorten. De 50 filialen zijn doordeweeks van 10:00 tot 18:00 open. In het weekend openen ze pas om 12:00 en sluiten ze al om 17:00. Klanten hebben dan maar 3 uur de tijd om zich in de winkels te verzamelen.

KPN en T-Mobile

KPN’s winkels in Noord-Brabant waren al gesloten. De winkels in de rest van Nederland volgen nu in de strijd tegen Corona. Ook T-Mobile zal haar vestigingen sluiten. Dat gaat vanaf morgen in. T-Mobile heeft aangekondigd beschermende maatregelen te gaan nemen zodat de filialen over drie weken weer veilig open kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events