Synology presenteert nieuwe instap DiskStation DS220j NAS

Synology heeft deze week een nieuwe NAS gepresenteerd. Met de DiskStation DS220j zet het merk een gemakkelijke thuisserver neer waarmee je een eigen cloud op kunt bouwen, zonder al je bestanden te delen met derden.

De Synology DiskStation DS220j draait op een 64-bit 1.4GHz quad-core processor. De chipset is ontwikkeld voor een maximale datasnelheid van 112 MB per seconde en je kunt gebruik maken van RAID beveiliging. Daarmee voorkom je dataverlies wanneer één van de twee drives niet meer werkt.

Hoewel Synology nog steeds geen HDMI aan haar systemen toevoegt, heeft het bedrijf inmiddels wel een app ala Apple TV. Daarmee kan de content op de NAS gemakkelijk worden gestreamd naar TV.

De DiskStation DS220j heeft twee USB 3.0 poorten en één LAN poort. Voor de stroomvoorziening levert Synology een groot adapterblok mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram