LEGO sluit haar winkels

Er zijn niet veel speelgoedmerken sterk genoeg om op grote schaal eigen brand stores te bezitten. Hier in Nederland hebben we sinds vorig jaar twee LEGO winkels, maar beiden sluiten voor nu de deuren.

LEGO neemt deze maatregelen in verband met het Corona virus. Het speelgoedmerk wilt haar werknemers en klanten bescherming bieden. Het zijn niet alleen de winkels in Nederland die sluiten. In alle landen, behalve in China, gaan de winkels tenminste tot 27 maart op slot. Uiteraard blijft LEGO online gewoon leveren.

Voor LEGO komt de sluiting net op het moment dat ze een nieuwe lijn aan het introduceren zijn; namelijk LEGO Dots. Een lijn gericht op creatief gebruik van de bekende bouwsteentjes.

Lego aanbiedingen kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lego aanbiedingen kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com